چرا از غرب کمک نمی گیریم؟-راهبرد معاصر
ابلاغ قانون افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول توسط قالیباف دعوت از شهید رئیسی به مراسم معارفه استاندار جدید دولت پزشکیان | جای خالی رئیس جمهور شهید در ردیف اول + عکس حقوق تا ۲۴ میلیون تومان از مالیات معاف شد عارف: یک روز تأخیر در نجات دریاچه ارومیه ظلم آشکار است پزشکیان: باید با مردم درخصوص اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم انتصاب جدید در نهاد ریاست جمهوری | علیرضا شریفی کیست؟ پزشکیان: از هرکس که مشکلی از مردم و نظام را حل کند استقبال می‌کنیم رزمایش مشترک زمینی ایران و جمهوری آذربایجان آغاز شد کارگروه ویژه برای بررسی اصلاح قانون انتصاب در مشاغل حساس تشکیل می‌شود صبح دوشنبه؛ پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان لاریجانی: ایران در حال آماده‌سازی پاسخ به اسرائیل است مصوبه کمیسیون تلفیق برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال آینده تصویب کلیات طرح نحوه برگزاری تجمعات در کمیسیون شورا‌ها استاندار مازندران تعیین شد نماینده مجلس: طرح انتقال پایتخت درحال حاضر یک موضوع گنگ و رویاپردازانه است
تناقضات رفتاری غرب در ادعای کمک برای مقابله با ویروس کرونا و وضع تحریم‌های جدید علیه ملت ایران؛

چرا از غرب کمک نمی گیریم؟

به نظر می‌رسد در یک هزینه-فایده ساده و مرور مختصری بر رویکردهایی که در سال‌های پیش و پس از انقلاب، غرب علیه ملت ایران به کار گرفته است متوجه می‌شویم حضور سازمان بهداشت جهانی با توجه به امکانات اندکی که بنای اهدای آن به ایران را دارد، آورده‌ی چندانی برای ملت ایران نخواهد داشت. بهتر است دولت تدبیر و امید، با دست شستن از مذاکرات پنهان و آشکار در حوزه‌های مختلف، مدبرانه برای رفع مشکلات کشور تلاش کند تا امید به دل مردم ایران باز گردد.
میلاد خدائی؛ دبیر سرویس سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 28
کد خبر: ۳۹۰۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

ما را به خیر تو امّید نیست، شر مرسان!

 

به گزارش راهبرد معاصر،  اخیرا اعلام امادگی سازمان بهداشت جهانی برای کمک به ایران در مقابله با بحران کرونا در رسانه‌ها حاشیه‌هایی را ایجاد کرد. اروپایی‌ها تلاش کردند تا خود را طرفدار حقوق انسانی و بشری جلوه دهند و از سویی دیگر فرانسوی‌ها با اعلام امادگی در ساخت بیمارستانی برای درمان بیماران ایرانی، تلاش کردند تا به اصلاح نگاه بدبینانه افکار عمومی ایرانی به خود بپردازند. اما مگر 40-50 تخت بیمارستانی که فرانسه میخواست در ایران برپا کند، چقدر می‌توانست به مهار کرونا کمک کند و اصلا مگر خاطرات خیانت فرانسوی‌ها در انتقال ویروس HIV به ایران فراموش شدنی است!؟

 

ما را به خیر تو امید نیست، شر مرسان!

پس از اعلام سازمان بهداشت جهانی برای کمک به ایران، مسئولان کشورمان با اتخاذ مواضعی، نیات شوم اروپایی‌ها و سازندگان ویروس کرونا را برملا کردند و بیان این اظهارات در فضای عمومی موجب شد تا با اقناع افکار عمومی هموطنان، از ورود جاسوسان دستگاه‌های امنیتی غربی تحت عناوین پوششیِ پزشکی به کشور جلوگیری شود. سرویس‌هایی که از بدو پیدایش‌شان تا توانسته‌اند علیه منافع ملی مردم ایران و جان آنها تلاش کرده‌اند؛ از جنگ 8 ساله تا تحریم‌های ظالمانه، از ترور شهید سپهبد سلیمانی و این اواخر، ساخت ویروس کرونا.

رهبر معظم انقلاب در بیانات روز سوم فروردین خطاب به ملت ایران، درباره ادعاهای مضحک آمریکا درباره آمادگی کمک به ایران برای مواجهه با ویروس کرونا فرمودند: «صحبت‌های آمریکایی‌ها جزو حرف های بسیار عجیب است، زیرا اولاً خودشان دچار کمبود شدید دارو و تجهیزات پیشگیری از بیماری هستند و برخی مسئولانشان صراحتاً از این کمبودهای وحشت‌آور سخن به میان آورده‌اند، بنابراین آنها اگر امکاناتی دارند به مردم خودشان برسند». «ثانیاً هنگامی که آمریکایی‌ها متهم به تولید این ویروس هستند، کدام انسان عاقلی، کمک از این کشور را قبول می کند. به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است داروهایی را ارسال کنند که ویروس را در ایران شایع‌تر و یا ماندگار کند و یا حتی ممکن است افرادی را به‌عنوان درمان‌کننده بفرستند تا ببینند اثرگذاری این ویروسی را که گفته می شود بخشی از آن فقط مخصوص ایران ساخته شده، چگونه بوده و اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند، بنابراین سخنان آمریکایی‌ها قابل قبول نیست».

حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان نیز با اشاره به پیشنهاد مقامات آمریکا برای کمک به ایران در مقابله با کرونا گفت «کمک آمریکا به ایران در شرایط سختی کرونا از دروغ‌های بزرگ تاریخ است. ما لیوان آب گل آلود شما را نمی‌خواهیم».

همچنین محمدجواد ظریف در مصاحبه با فولیا گفت: «تحریم‌های آمریکا علیه ایران، جنایت علیه بشریت است. تروریسم اقتصادی را متوقف کنید. از جهانیان می خواهیم که نشستن و تماشا کردن قلدری آمریکا را متوقف کنند». «مردم ایران دارند از دست می روند و دیگران فقط به این امید که خودشان صدمه نبینند، قلدری آمریکا را می پذیرند. این روش موثرنخواهد بود».

 جالب آنکه رییس مرکز فناوری های سیاسی روسیه نیز با اشاره به جان‌باختن شمار زیادی از مردم ایران بر اثر بیماری کرونا گفت: «تحریم ایران در شرایط کرونایی ازسوی آمریکا اقدام ظالمانه و مصداق جنایت علیه بشریت است».

«سرگئی میخییف» از کارشناسان مطرح روس و مجری یک برنامه سیاسی در رادیو وستی روسی گفت که «آمریکا عملا از طریق تسلط دلار خود بر بازار مالی جهانی، باعث مرگ انسانها می شود، به عنوان مثال می توان به وضعیت امروز ایران اشاره کرد که با وجود درگیری این کشور با بحران کرونا، مردم این کشور عملا باید با اقدامات تحریمی آمریکا هم مقابله کنند». «غرب و آمریکا که ادعای انسان‌دوستی و دموکراسی دارند، خواسته های بسیاری از کشورها برای لغو کامل یا دست کم بخشی از تحریم های ایران در رابطه با وضعیت شیوع بیماری کرونا در این کشور را نادیده می گیرند». «برعکس از وضع کنونی چنین می توان برداشت کرد که هر قدر که در ایران بیشتر انسانها بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست دهند آمریکا و کشورهای متحد آن خرسندتر می شوند. اما این مورد تازه و تعجب آوری نیست زیرا کشورهای غربی در کمک به یکدیگر نیز عجله نمی کنند». «تمدن غربی بویژه آمریکا در این شرایط دشوار که بر اثر بیماری کرونا در جهان بوجود آمده است ماهیت خود را یک بار دیگر نشان داد». «شاید بسیاری از این مساله اطلاع نداشته باشند اما درخواست طرف ایرانی از شرکت های روسی برای خرید تجهیزات پزشکی بخاطر ترس این شرکت ها از امکان تحریم و مجازات از سوی آمریکا رد می‌شود».

 

تناقضات رفتاری یانکی‌ها!

در حالی که دولت آمریکا در تریبون‌های رسمی دم از کمک به ملت ایران می‌زند، وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال کرد. آمریکا ۱۵ فرد و ۵ نهاد مرتبط با ایران را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد. در تحریم‌های اعلام شده مرتبط با ایران، برخی شهروندان عراقی هدف قرار گرفته‌اند. همچنین در فهرست این تحریم‌ها نام برخی شهروندان ایرانی نیز به چشم می‎‌خورد. اعلام این تحریم‌ها همزمان با بالاگرفتن درخواست‌های جهانی برای لغو تحریم‌ها علیه ایران صورت گرفت. از جمله به تازگی هشت کشور جهان در نامه‌ای مشترک به دبیرکل سازمان ملل خواستار لغو تحریم‌های یکجانبه علیه ایران در راستای مبارزه جهانی برای مقابله با کرونا شده‌اند.

پیشتر نیز مقامات پاکستان و چین در درخواستی مشابه خواستار لغو تحریم‌ها علیه ایران همزمان با بحران جهانی شیوع کرونا شده بودند، هرچند دولت ترامپ تا کنون به این درخواست‌های جهانی توجهی نکرده است.

 

آمریکا به مردم خودش رسیدگی کند!

در حالی که کشور ما تحت بی‌سابقه‌ترین رژیم‌های تحریمی تاریخ قرارد دارد و دولت شیطان بزرگ (آمریکا) و متحدان آن حاضر نیستند حتی کوچک‌ترین روزنه‌ای برای ورود دارو و تجهیزات پزشکی باز کنند، به ناگهان دو محموله تجهیزات پزشکی ذیل نام «پزشکان بدون مرز»، به همراه «کارشناسان» ظاهرا اروپایی وارد کشور می شوند. سوال این‌جاست که این کارشناسان دقیقا قرار است چه کمکی به ایران بکنند، در حالی که در حال حاضر نرخ و روند شیوع کرونا در اروپا و آمریکا از ایران پیشی گرفته و صدها و هزاران گزارش و خبر از وضعیت وخیم این کشورها در مقابله با شیوع ویروس در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر می شود.

 

ما را به خیر تو امّید نیست، شر مرسان!

 

در یکی از آخرین نمونه‌ها، تصاویری از بیمارستان‌های آمریکا و بریتانیا منتشر شده که کادر درمان به علت کمبود گان و تجهیزات پزشکی، از «کیسه زباله»، لباس درست کرده‌اند! یا در روزهای اخیر، دانلد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، به پزشکان و کادر درمانی این کشور، توصیه کرده که به جای تعویض ماسک، آن را ضدعفونی کرده و مجدد استفاده کنند!

 

ما را به خیر تو امّید نیست، شر مرسان!

 

راکفلرها؛ گرگ در لباس میش!

در حالی که اخبار بهت‌آوری از مسابقه «تنازع بقا» در کشورهای اروپایی به ما می رسد و در یک نمونه، دولت جمهوری چک، چند صدهزار ماسک اهدایی چین به ایتالیا را(که پرواز آن در جمهوری چک توقف داشته) دزدیده است و حاضر نیست به ایتالیای بحران‌زده مسترد کند، و از سوی دیگر، حساب توئیتری وزارت امور خارجه کشورمان در یک توئیت چالشی به راه انداخته که هر کسی بتواند یک عدد «ماسک» یا یک بسته قرص یا یک کیلو عدس به مقصد ایران ارسال کند، مدارک ان را به وزارت خارجه آمریکا بفرستد، که کنایه از تحریم‌های نامشروع و ضدانسانی نظام سلطه علیه ایران است.

در چنین شرایطی، هیات‌های «کارشناسی» زیر پرچم «سازمان بهداشت جهانی»، که بزرگ‌ترین حامی مالی و در واقع هدایت‌گر آن، خاندان صهیونیستی «راکفلر» است  و موسس شاخه آمریکایی آن «ریچارد راکفلر» فرزند دیوید راکفلر و نوه‌ی جان راکفلر(چهره‌های اصلی خاندان صهیونیستی ابر-سرمایه‌دار راکفلر) بود که اصولا این سازمان را در آمریکا در «مرکز راکفلر» راه‌اندازی کرد، دقیقا قرار است چه خدمتی به مردم ایران صورت دهد؟

 

جاسوسی به اسم کمک‌های درمانی!

هنوز دیر زمانی نگذشته که ماموران سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و سازمان اطلاعات فرانسه در پوشش «بازرسان» آژانس انرژی اتمی، از سایت‌های نظامی ما مثل پارچین بازدید می کردند.

همین سه روز پیش بود که خبرگزاری آمریکایی رویترز از قول منابعی در کاخ سفید اعلام کرد که «کرونا ایران را از تحریم‌ها نجات نخواهد داد» و ذره‌ای از استراتژی «فشار حداکثری» بر ایران کاسته نخواهد شد. حالا چطور می توان باور کرد که سازمان پزشکان بدون مرز که مثل سایر سازمان‌های بین‌الملل این‌چنین زیر سیطره نفوذ آمریکایی‌هاست، نگران جان ایرانی‌ها شده و برای کمک به ایران، تجهیرات و «کارشناس» اعزام کرده است؟ این تحرکات در حالی است که غربی‌ها حتی کشوری چون ایتالیا را که شریک و همپیمان و هم‌ریشه‌ی آن‌هاست، کاملا رها کرده‌اند و هیچ کمک قابل ملاحظه‌ای به ان صورت نداده‌اند، تا جایی که روسیه، چین و حتی کوبا برای کمک به ایتالیایی‌ها، پزشک و تجهیزات می فرستند.

در ثانی، کشور ما چه به لحاظ «کارشناس» و چه به لحاظ «تجهیزات»، چیزی کم ندارد که نیاز به پذیرش هیات‌ها و محموله‌های به شدت مشکوک از اروپا و آمریکای بحران‌زده در کرونا باشد، چرا که کشور ما هم از لحاظ نیروی نخبه علمی در حوزه پزشکی، هم سیستم بهداشت و درمان و هم خطوط تولید تجهیزات پزشکی، کاملا غنی است و صرفا مستلزم اراده جهادی در سطوح بالای مدیریتی است که این ظرفیت‌ها را در جهت مقابله با کرونا بسیج کند.

 

«حاملان ایدز» نمی‌توانند «پیام‌آوران انسانیت» باشند!

حافظه تاریخی ملت ایران نباید از یاد ببرد که در سال‌های 1362 و 1363، درست در زمانی که بحران ویروس HIV یا همان ایدز در حال اوج‌گیری در غرب بود، یک انستیتوی فرانسوی به نام «مریو» ، محموله‌های خون آلوده به این ویروس را به ایران ارسال کرد و چند هزار نفر از هموطنان ما را مبتلا به این «طاعون قرن بیستم» نمود.

سوال جدی از دستگاهای نظارتی و دیگر دستگاه‌های مسوول این است که آیا هیچ تضمیمنی وجود دارد که این تجهیزات پزشکی، خود آلوده نباشند و این هیات‌های «کارشناسی»، به قصد جاسوسی از آثار و تبعات ویروس روی ملت ایران وارد عمل نشده‌اند؟ آیا سوابق سیاه آمریکا و متحدان آن در سوء‌استفاده از نهادهای «بین‌الملی» با هدف پیشبرد نیات شوم، نباید چشم‌ها را بیناتر و گوش‌ها را تیزتر کند؟ آیا فایده پذیرش این محموله‌ها و این تیم‌های اعزامی، با هزینه‌های محتمل آن، توازن برقرار می کند؟

 

ما را به خیر تو امّید نیست، شر مرسان!

 

چه باید کرد؟

به نظر می‌رسد در یک هزینه-فایده ساده و مرور مختصری بر رویکردهایی که در سال‌های پیش و پس از انقلاب، غرب علیه ملت ایران به کار گرفته است متوجه می‌شویم حضور سازمان بهداشت جهانی با توجه به امکانات اندکی که بنای اهدای آن به ایران را دارد، آورده‌ی چندانی برای ملت ایران نخواهد داشت. ضمن اینکه کشور ما در نیروی انسانی کاربلد و امکانات اولیه دچار خلاء ویژه‌ای نیست؛ گواه آن می‌تواند تجهیز بیمارستان 2000 تخت‌خوابی توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران و اقدامات موثر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مقابله با کرونا باشد. همچنین کمبود اقلام حفاظتی که در روزهای اولیه احساس می‌شد، به لطف همت تولیدکنندگان داخلی اکنون وجود ندارد. ضمن اینکه اگر قرائن مستدل و مستند سخت ویروس کرونا برای اهدافی خاص در جهان را بپذیریم، کمک خواستن از کشورهایی که جنگ را علیه شما آغاز کرده‌اند، دور از هرگونه تعقل و دوراندیشی است.

بهتر است دولت تدبیر و امید، با دست شستن از مذاکرات پنهان و آشکار در حوزه‌های مختلف، مدبرانه برای رفع مشکلات کشور تلاش کند تا امید به دل مردم ایران باز گردد.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی اصیل
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
0
0
اگرامربکا هدفش کمک به ایران هیت برای نشان دادن حسن نیت خوددارو راازاقلام تحریم حذف میکردوبه بانکها مثلا مبلغی خاص اجازه میدادووواینها اراحیفی لبش نیست ,بهترین زمان برای حسن نیت دراین شرایط بود که بعضی از تحربم ها رالغوکند ,,اما چهره بیرحمانه خودرانسان دادوتاریخ ازیادنخواهدبرد
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار